رسانه صنف لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات

آدرس کوتاه :

http://yadakiresaneh.ir/?p=12326

تورم، بزرگ ترین مشکل معرفی شد

به گزارش یدکی‌رسانه عبدالرضا محمدی طامه رئیس اتحادیه دارندگان اتوسرویس، تعمیرگاه، پارکینگ و کارواش خودرو تهران گفت : مهم‌ترین چالش موجود تورم است که صنف ما را تحت تاثیر قرار داده. علاوه بر این مشکل با چالش اخذ جواز کسب از طریق سامانه نیز دست و پنجه نرم می‌کنیم چراکه این طرح مشکلاتی را ایجاد کرده است.

عبدالرضا محمدی طامه وضعیت عملکردی این صنف را این چنین شرح داد و گفت: بازار در حال حاضر راکد است چراکه تا انتهای ماه فروردین تقاضا به صورت سنتی در صنف دارندگان اتوسرویس، تعمیرگاه و کارواش خودرو  وجود ندارد. بعد از این دوره زمانی بازار دوباره به حالت قبل برمی‌گردد و تقاضا به تعادل می‌رسد.

وی بزرگ‌ترین مشکل را تورم معرفی کرد و ادامه داد:  متاسفانه تورم صنف ما را مانند تمامی واحدهای اقتصادی دیگر دچار چالش کرده‌است. نرخ صعودی تورم، افزایش هزینه‌ها را خصوصا در بحث ملک در پی دارد و در واقع فعالیت این صنف را از توجیه اقتصادی خارج کرده. امیدواریم با مهار تورم، رونق و روشنایی به تمامی بنگاه‌ها اقتصادی و صنف ما باز گردد.

عبدالرضا محمدی طامه رئیس اتحادیه دارندگان اتوسرویس، تعمیرگاه، پارکینگ و کارواش خودرو اذعان کرد: موضوع دریافت پروانه کسب از طریق سایت، چالش‌هایی را برای اتحادیه ایجاد کرده و بیشترین چالش‌های ایجاد شده در حوزه نقص مدارک است که باعث درگیری اتحادیه با مشکلات متعدد شده است. به نظر می‌رسد اگر روال دریافت پروانه کسب به حالت گذشته از طریق اتحادیه پیگیری شود، پروسه درخواست متقاضیان در کوتاه‌ترین زمان و با کیفیت‌ بیشتری به سرانجام رسیده و جواز مورد نظر صادر می‌گردد.

آرشیو ماهنامه یدکی‌رسانه

گروه رسانه‌ای چکاد